vannmilon

K A O S E T med PTSD?

 • Publisert: 13.10.2017, 03:42
 • Kategori: Psykisk
 • Jeg er så sliten. Hva skal jeg gjøre? Hva er jeg blitt til? Jeg takler ikke mer.

  Hva er det jeg skal gjøre når jeg føler jeg bare er i veien? Jeg føler ikke ordentlig glede mer, og jeg husker som regel bare de negative tingene som har skjedd i livet mitt. 

  Livet mitt består mye av PTSD. Barndommen min var ikke den letteste og jeg har blitt utsatt for mye. Noen sier at PTSD kun finnes hos soldater som har vært i krig osv, og at jeg ikke har ekte PTSD. Hva er ekte egentlig? For traumene mine føles ekte, men noen ganger føler jeg hodet mitt bare tuller med meg og finner på sine egne ting. Jeg vet ikke helt.

  Verden føles ekte lenger. Finnes jeg egentlig? Lever jeg? Finnes du? Finnes vi? Eller er jeg bare en stjerne på himmelen som drømmer meg bort og finner på alt dette? Kanskje ingenting er ekte? Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men ingenting føles ekte. Absolutt ingenting føles ekte mer. Jeg har konstant angst for alt, og tror mennesker er der som ikke er der??? Jeg ser mennesker for så å se de forsvinne. Hodet mitt gir meg konstante bilder og flashbacks av tidligere hendelser i livet. 

  Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Alt føles falskt og ubrukelig. Jeg føler meg ubrukelig. 

  Kaos kaos kaos kaos kaos

  Hodet mitt brenner. Tankene tar over og jeg er redd. Jeg er livredd for livet og livredd for meg selv.

  Men hva har det å si? Hva har det egentlig å si? Om det blir et mindre menneske her på jorden så gjør ikke det så mye vel? Eller gjør det? Folk sier ALLE liv er verdifulle, men jeg føler ikke mitt er det lenger. Jeg føler jeg bare ødelegger og ikke klarer å gjøre noe som helst rett. Men jeg må fortsette å kjempe. Jeg må komme meg videre... 

  Jeg gjemmer meg. Gjemmer meg i sengen. Under dyna. Skriker. Gråter. Hiver panisk etter pusten. Hva er jeg blitt til? Jeg er så lei av å være et vrak. Jeg er så lei av å ikke klare å leve normalt lenger. Har egentlig aldri levd normalt, men jeg har heller aldri vært så oppslukt av angsten som nå. 


  Hjernen min skriker for mye og jeg er sliten. 

  #tankekaos #ptsd #psykiskhelse #psykiskelidelser #snakkut 

  -M

   

 • Publisert: 13.10.2017, 03:42
 • Kategori: Psykisk
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  13.10.2017 kl.10:10

  Kjenner meg veldig igjen jeg fikk diagnosen PTSD for flere år siden..

  Er tøft som bare F... Det som hjelper mine tanker mot det negative demoniske fra mitt liv snur jeg om til å tvinge frem morsomt eller noen flauser jeg/andre har opplevd haha vet det er smårart :)

  Det viktigste er at det funker litt :)

  M

  13.10.2017 kl.15:08

  Anonym: Ja jeg bruker også mye humor. Iallefall med andre, for å glemme og gjemme problemene litt ..

  Skriv en ny kommentar

  hits